Nieuwe functies voor aanstekers

Ontdek de nieuwe functies van aanstekers! Zowel als gebruiker als beheerder zijn er nieuwigheden die het nog gemakkelijker maken om ideeën toe te voegen, te bekijken en op te volgen. Bekijk dit introductiefilmpje en ontdek wat er nieuw is. 
 

Voor de gebruiker:
Je kan ideeën toevoegen, je gegevens achterlaten zodat je op de hoogte gehouden wordt van reacties, likes en statusveranderingen van je idee. Je kan ook andere ideeën volgen en ook de (sub)ruimte(s) volgen van jouw gemeente. Zo krijg je regelmatig updates van wat er met de ideeën gebeurt. Vind je een idee of reactie aanstootgevend dan kan je dat vanaf nu ook melden. Klik op het uitroepteken en laat weten wat je niet oké vindt.

Voor de beheerder:
Als beheerder kan je via het dashboard de nieuwe filters gebruiken om ideeën snel terug te vinden en aan te passen. Je kan ideeën een status geven (bespreken, advies, uitvoering en uitgevoerd). Zodra je een status aanpast dan krijgt de idee-gever hier ook melding van wanneer er gegevens zijn ingevuld. Je kan ideeën filteren op categorie, alfabetisch of nieuw. Je kan gefilterde ideeën in een export downloaden. Zo heb je ze allemaal op een rijtje in een Excel. 

Veel succes met de nieuwe functies.